⚠️ Khas buat abg akak yg menderita masalah  SIHIR PEMISAH, PERNIAGAAN,PENGIKAT & SANTAU

Asben Buat Macam Akak Tak Wujud? Bila Ada Jer Asben, Rasa Rimas? Sikit² Nak Marah! Meniaga Hampir Gulung Tikar! AWAS!  Mungkin Akak TERKENA SIHIR !!! “

Apa yang ustaz cakap nie, kalau ada banyak tanda.. elok abg akak berubat sebelum terlambat. Jangan sampai abg akak rasa macam stress, nak lari rumah, nak bercerai.. baru terpikir, nak berubat. itu dah PARAH!

Alhamdulillah. Ada pesakit ustaz berjaya Pulih seawal 3 hari daripada masalah gangguan Sihir Dan Pembenci.

5600
Telah pulih dari masalah SIHIR & GANGGUAN

Sakit Sendi & Saraf berkait Rapat Dengan Sihir,Dengan Kombinasi Lemak Arnab Jantan Dan 24 Herba Terpilih Juga Mampu Untuk Merawat Sakit Sendi & Saraf Serta Pulihkan Saraf

Minyak UST juga akan bantu selesaikan masalah anda seperti ini 👇🏿👇🏿👇🏿

Sebelum ustaz nak cerita panjang, ustaz tau.. masalah ni kan akak alami 👇👇👇

Ustaz berani kata, jawapan akak mesti ‘YA’. Ustaz dah boleh baca masalah akak dari awal akak masuk ke website ini lagi…

Disebabkan itu ustaz buat inisiatif khas untuk masalah anda. Kesannya menyamai seperti bantuan ustaz secara berdepan.

UST OIL dapat menyelesaikan masalah SIHIR anda

Minyak ni, Bukan minyak biasa.. dan ianya susah untuk dihasilkan. Khasiatnya sangat TINGGI! dan diakui oleh ulama tanah air 

dalam kitab perubatan islam (Tibbun Nabawi) pun ada cerita khasiat arnab..👇👇👇

Serta pelbagai lagi bahan yang boleh melumpuhkan masalah SIHIR & SANTAU

sejujurnya, abg akak wajib tahu.. bagaimana sihir pemisah menyerang badan abg akak.

Bila sebut sihir pemisah ni, ianya mestilah pembuatan jin membuat ‘sarang’ pada sendi besar abg akak.

kalau abg akak kena 2-3 point pun, dah teruk jadinya.  Abg Akak akan rasa lemah dan tak bermaya..

hidup rasa tak bermakna.. semua terabai..

sebab tulah, ustaz hasilkan minyak UST ni..

Untuk bantu akak untuk sihat semula termasuk bimbingan khas rawat sihir pemisah ini.

Siapa Ustaz?

Ustaz dah berpengalaman 12 tahun dalam bidang perubatan islam dan saraf. Lebih 30 lokasi rawatan seluruh negeri ustaz pi. Lebih 9,500 peserta, ustaz bantu rawat masalah sihir dan gangguan tanpa perlu ke pusat rawatan.

Manakala dalam bidang ternakan arnab pedaging sejak 2013 dan sebagai MENTOR dalam Ternakan Arnab dibawah seliaan Jabatan Veterinar Kedah.

Ustaz belajar kaedah rawatan & ilmu penghasilan minyak herba sejak berusia 17 tahun..

ustaz yakin dengan minyak arnab ni, ustaz dapat bantu akak seperti ustaz bantu orang lain.

cuba akak bayangkan..

akak amalkan minyak ni, cuma sapu sehari sekali saja. Akak terus nampak perubahan pada badan akak. tempat-tempat yang sakit disebabkan sihir pemisah

Semua LEGA 🥰🥰🥰

bisa-bisa sihir yang bertahun-tahun, SEMUA HILANG..

Hidup akak berubah.. hidup lebih TENANG. dapat urus family dengan mudah. Akak akan perasan, perangai asben berubah 360 darjah.. lebih elok.. tak panas baran..

paling best, kini.. akak dah ada pendinding diri.. tak perlu lagi bersusah payah cari ustaz untuk berubat.

Sendiri pun dah terror SCAN, RAWAT dan PAGAR diri dan keluarga.

jin pun tak berani datang..  bestnyaaa…

Abg Akak boleh tengok sendiri testimoni ni

Perkongsian sebenar suami isteri yang sering bertelagah selepas menggunakan UST oil

Bayangkan...

NON MUSLIM pun dapat rasa kesan guna UST OIL ni.

Antara pengguna Ust Oil

NOTA: Sihir pemisah atau tafriq, sihir yang dihantar bertujuan memisahkan antara suami dan isteri.

Sihir ini mempunyai hakikat, di antaranya sehingga yang boleh membunuh (dengan izin Allah dan sampai ajalnya), sakit, mengakibatkan seorang suami tidak dapat mencampuri isterinya atau memisahkan pasangan suami isteri, atau membuat salah satu pihak membenci yang lainnya atau membuat kedua belah pihak saling mencintainya.

Allah berfirman di dalam Surah Al-Baqarah ayat 102:

“…Dalam pada itu ada juga orang-orang yang mempelajari dari mereka berdua: Ilmu sihir yang boleh menceraikan antara seorang suami dengan isterinya, padahal mereka tidak akan dapat sama sekali memberi mudarat (atau membahayakan) dengan sihir itu seseorang pun melainkan dengan izin Allah…”

Bayangkan hidup tuan puan yang kembali seperti semula

LEBIH 30000 BOTOL TERJUAL DAN 10000 PENGGUNA TELAH MENDAPAT MANFAAT DARI UST OIL SEJAK PELANCARAN

SABAR SEKEJAP.....

Ustaz nak beri semua ni

*Video akan diberi dalam bentuk link

dengan hadiah ni, ustaz percaya.. akak ikut jer panduan video ini. Insyallah, selepas ni akak dah tak letih nak pi pusat rawatan..  

dan tak perlu habis duit beratus untuk berubat. Semuanya, akak dah pandai buat sendiri.. rawat diri.. rawat family..

setiap pembelian SET FATEH atau SET ISTIQOMAH, akak layak menyertai Cabutan Bertuah dan inilah hadiah ustaz akan bagi👇👇👇

Baik, ni offer terbaik yang ustaz mampu buat khas untuk anda. Dapatkan dengan harga..

DAPATKAN SEKARANG JUGA!!

✅ Set 3P Pembatal,Penyembuh & Pembakar Semua Jenis Ikatan Sihir

✅ Percuma IBU BERAS

✅Percuma IBU GARAM DAN MADU TOLAK SIHIR

✅Video & Buku  Panduan Penggunaan 

✅ Barang Sampai Baru Bayar

✅ Set Pembatal Ikatan Sihir

✅ Percuma IBU BERAS

✅ Percuma MADU TOLAK SIHIR

✅ Video Panduan Penggunaan

✅ Barang Sampai Baru Bayar

✅ Set Merungkai & Merawat Bisa Sihir

✅ Percuma MADU TOLAK SIHIR

✅ Video Panduan Penggunaan

✅ Barang Sampai Baru Bayar

✅ Set Merungkai Ikatan Sihir

✅ Barang Sampai Baru Bayar

Duit dalam akaun bank anda kurang? Ustaz sediakan Kaedah COD untuk anda semua..

Jadi ustaz sediakan kaedah COD ni, lebih SELAMAT. Barang sampai, baru bayar.

Akak masih Ragu? tak mengapa, ustaz bagi..

100% DUIT Akak Dikembalikan!

YA, 100% Akak..

Ustaz serius ni, ustaz tak main-main.. akak guna jer minyak UST dalam masa 3 bulan dan penggunaan 3 botol keatas mengikut kaedah yg diberi. Andai tak berkesan langsung, ustaz bagi balik duit akak.. siap ustaz bagi 100% balik pada akak2.

Contoh, akak ambil Set Fateh harga RM130, ustaz pulangkan dekat akak semula.. Setakat ni, belum ada yang minta duit balik. Memang betul² berkesan dengan Izin Allah. Sejujurnya, belum ada siapa offer macam nie. Ustaz ja boleh beri..

bertindak sekarang! Klik butang dibawah ini akak

WhatsApp
error: Content is protected !!